You are here: Home - Blogi - Uuden www-sivun työstämistä

Uuden www-sivun työstämistä

Posted by on tammikuu 27th, 2012 with Kommentit pois päältä artikkelissa Uuden www-sivun työstämistä

Avaamme blogin kirjoittamalla ajatuksia tämän uuden www-sivun työstämisestä. Paljon on kulunut aikaa siitä kun yrityksemme edelliset sivut lanseerattiin, ja nyt on aika siirtyä uuden tekniikan pariin ja freshata samalla hieman ulkoasuakin.

Ajatuksemme tästä blogista on kirjoittaa tänne ajatusvirtaa siitä mitä meille navigoinnin maailmaan kulloinkin kuuluu. Meitä täällä John Nurminen Marinella on eri aloilta ja jokaisella meistä on omia näkökulmia navigoinniin ja turvallisuuden maailmasta. Näistä ajatuksista olemme ajatelleet kertoa myös asiakkaillemme.

Aiheet saattavat tulla myös erilaisista uutuuttuotteista ja tapahtumista joihin otamme kulloinkin osaa joko vieraana tai näytteilleasettajana. Olemme mukana niin huvivenetapahtumissa, mutta myös useissa ammattimerenkulun tapahtumissa eri puolilla Suomea ja ulkomaillakin. Olemme erittäin aktiivisia ammattimerenkulun yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa, ja tunnemme hyvin omat tuotteemme ja palvelumme.

Tämä sivusto saa pian julkistuksensa, toivotaan että ehdimme viimeistellä pari pikkuasiaa juuri ennen Helsingin Venemessuja josta varmasti tuleekin sitten seuraavat Blogikirjoitukset.

 

Siihen saakka,

Nico Kavaleff
www-myyrä

Comments are closed.

Kieli / Språk / Language

Suomi English Svemska

YouTube kanavamme

Tapahtumat

  • Events are coming soon, stay tuned!

Twitter

Search