You are here: Home - Takuuasiat ja virheelliset tuotteet

Takuuasiat ja virheelliset tuotteet

Vaikka toimimme alan parhaiden ja laadukkaimpien merkkien ja tuotteiden parissa, on mahdollista että parhaimmissakin tuotteissa ilmenee vikoja. Useimmiten myymillämme tuotteilla on valmistajan nille myöntämä takuu, joka voi olla kestoltaan 1-3 vuotta valmistajasta ja tuotteesta riippuen. Takuu on vapaaehtoinen valmistajan antama etu asiakkaalle, eikä se poista mitenkään Kuluttajansuojan antamaa tuoteturvaa. Mikäli valmistaja ei ole myöntänyt tuotteelle erillistä takuuta, John Nurminen Marine Oy antaa kaikille myymilleen tuotteille 6kk takuun valmistusvirheitä vastaan.

Mikäli sinulla on ostoksestasi kuitti tai laskukopio, on tuotteen takuun varmentaminen helppoa ja nopeaa. Mikäli ostamassasi tuotteessa on virhe, ei kuittiakaan välttämättä tarvita. Usein ostaessasi meiltä elektroniikkaa, kuittiin on merkitty nimesi jolloin kuittikopio löytyy myös meiltä.

Jokainen takuupalautus tai virheellinen tuote käsitellään yksilöllisesti. Siksi on hyvä ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ennen palautusta. Soita numeroon (09) 6823 180 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen marine (at) johnnurminen . com ja kerro mistä on kyse.

Takuuasioissa toimimme useimmiten tuotteen valmistajan määrittelemän takuuhuollon kanssa yhteistyössä, eli emme itse varsinaisesti korjaa tuotteita. Muutamien tuotteiden osalta olemme itse myös takuuhuoltopiste. Mikäli takuuhuolto on järjestetty muualla, toimitamme tuotteen edelleen huoltoon valmistajan määrittelemään paikkaan. Tällöin emme itse pysty kontrolloimaan huoltoajan pituutta, ja on syytä varautua 2-4 viikon toimitusaikaan sesongin ajankohdasta riippuen. Takuukorjauksissa ja virheellisissä tuotteissa pyritään ensisijaisesti korjaamaan viallinen tuote. Jos korjaaminen ei ole mahdollista, on asiakkaalla oikeus saada tilalle uusi vastaava tuote tai perua kauppa. Pääsääntöisesti toimitamme huoltoon itsemyymiämme tuotteita, eli ole ensisijaisesti yhteydessä aina tuotteen myyjään.

Mikäli saat asiakaspalvelustamme luvan toimittaa tuotteen meille asiakaspalautuksena (takuuasiat tai virheellinen tuote), voit lähettää tuotteen meille ostokuitin ja vikaselosteen kera osoitteeseen;

John Nurminen Marine Oy
Asiakaspalautus
Huolto ja takuuasiat
Heikkiläntie 8
00210 Helsinki

Näin lähetyksesi toimitetaan ilman postikuluja. Emme lunasta postiennakkolähetyksiä tai matkahuollon ennakkolähetyksiä. Matkahuoltoa voi käyttää vain jos siitä on erikseen sovittu asiakaspalvelumme kanssa. Mikäli toimitat tuotteen huoltoon käyttäen asiakaspalautusta, eikä tuote täytä takuuhuollon edellytyksiä, veloitamme postikulun 8,50€.

Pakkaa tuote hyvin ja liitä mukaan ne osat joita epäilet viallisiksi. Asiakaspalvelustamme selviää mitkä osat on syytä lähettää mukaan. Postin asiakaspalautuksen toimitus kestää noin 2-4 vuorokautta, jonka jälkeen arvioimme vian laadun ja toimitamme tuotteen edelleen valmistajan määrittelemään takuuhuoltoon mikäli tarpeellista.

Mikäli vika ei ole takuunalainen hyväksytämme korjauskustannuksen asiakkaalla ennen töiden aloittamista. Maksullisissa korjauksissa veloitamme lisäksi postikulut 8,50€/suunta.

Kaikissa epäselvissä tapauksissa voit olla yhteydessä asiakaspalveuumme, me autamme.

Tuotteiden takuuaikoja;

John Nurminen Marine  Oy:n takuuhuolto

 • Standard Horizon 3 vuotta vesitiiveystakuu
 • Airmar 2 vuotta rajoitettu takuu (vain John Nurminen Marinen myymät anturit)
 • AC Marine 1 vuosi (vain John Nurminen Marinen myymät antennit)
 • Navionics 2 vuotta (vain John Nurminen Marinen toimittamat kartat)
 • C-MAP by Jeppesen 2 vuotta (vain John Nurminen Marinen toimittamatkartat)

Valmistajan määrittelemä takuuhuolto

 • Furuno 2 vuotta (jos JNM asentama, 2 vuotta kansainvälinen On-Board takuu)
 • Garmin 2 vuotta
 • Raymarine 2 vuotta (3 vuotta jos rekisteröity Raymarine.comissa)
 • Radio Ocean 2 vuotta (Furuno Finland)
 • True Heading 2 vuotta (Furuno Finland)
 • Lowrance 2 vuotta
 • Digital Yacht 2 vuotta
 • Fujinon kiikarit 2, 10 tai 30 vuotta tuotteesta riippuen

 

Kieli / Språk / Language

Suomi English Svemska

Vuoden 2018 merikarttaluettelo

Vuoden 2018 merikartta luettelo on julkaistu ja löydät sen alla olevasta linkistä: 


Merikartat 2018