You are here: Home - Elektroniikka - Standard Horizon

Standard Horizon

Posted by on toukokuu 2nd, 2012 with Kommentit pois päältä artikkelissa Standard Horizon

Toimimme Standard Horixon -tuotteiden virallisena jakelijana Suomessa ja Baltiassa. Standard Horizon on tunnettu laadukkaista meriradiopuhelimistaan ja kohtuuhintaisista C-MAP karttaplottereistaan.

Standard Horizon meriradioita löytyy sekä kannettavina että kiinteästi asennettavina. Meriradiot ovat kaikki CE-hyväksyttyjä ja niistä löytyy EN-normit täyttävät DoC (Declaration of Conformity) vaatimuksenmukaisuustodistukset. Osa Standard Horiozonin valikoimasta on tarkoitettu vain USA:n ja Aasian markkinoille eikä niitä ole CE-hyväksytty Euroopan markkinoille. Niitä ei siksi saa myydä EU:n alueella. Kaikissa myymissämme Standard Horizon tuotteissa on kolmen vuoden vesitiiveystakuu.

Kannettavista malleista yksi suosituimmista on HX851E joka on maailman ensimmäinen kannettava meriradio jossa on sisäinen GPS vastaanotin ja DSC (Digital Selective Calling) toiminto Distress hätäpainikkeella. Tämä vain reilun 300g painava kannettava puhelin lähettää maksimissaan 6W teholla, on kelluva ja tietysti täysin vesitiivis sekä kohtuuhintainen.

Kannettavien meriradioiden mallistossa on lisäksi täysin vesitiivis peruspuhelin HX280E sekä kelluva sisarmalli HX290E, kelluva 6W HX751E sekä ammattipuolellakin käytettävä HX370E jossa on myös ohjelmoitavat PMR kanavat. Myymälästämme löytyy myös valikoima Standard Horizon käsiradioiden lisävarusteita ja tarvikkeita.

Kiinteiden D-luokan DSC radioiden menestysmalli on AIS vastaanottimella varustettu GX2100E joka on mm NMEA ja NMMA Innovation Award palkintojen voittaja vuonna 2010. GX2100E sisältää AIS vastaanottimen lisäksi myös haileri, eli komentokaiutin toiminnin sumuäänimerkeillä.

Loppukesästä 2012 Standard Horizon esitteli uuden GX1700E mallin, joka on maailman ensimmäinen D-luokan kiinteästi asennettava meriradio jossa on sisäänrakennettu GPS vastaanotin. Uutuus esiteltiin Uivassa venenäyttelyssä 2012 ja sai hyvän vastaanoton niin käyttäjiltä kuin ammattilaisiltakin. Sisarmalli GX1600E on muuten samanlainen meriradio kuin GX1700E, mutta ilman sisäistä GPS vastaanotinta. Pienikokoinen GX1100E sopii hyvin pieniin avoveneisiin asennuskokonsa ansiosta.

Kaikki Standard Horixon meriradiot sisältävät USA, Canada ja International kanavat sekä Pohjoismaiset L- ja F-kanavat.

Mikäli olet ostanut Standard Horizon merkkisen meriradion ja tarvitset sen MMSI numeron tyhjennystä, ota yhteys myymäläämme. Jos laitteesi on vanhempaa mallistoa voi koodaus kestää 1-2 viikkoa jotta saamme tarvittavat ohjelmat ja koodaustyökalut valmistajalta. Jos laitteesi on USA tai Aasia mallia jota ei myydä lainkaan EU:n alueella, emme voi koodata tällaista laitetta huollossamme.

 

Comments are closed.

Kieli / Språk / Language

Suomi English Svemska

YouTube kanavamme

Tapahtumat

  • Events are coming soon, stay tuned!

Twitter

Search