You are here: Home - Lehdistötiedotteet - Slastik Sun aurinkolasit

Slastik Sun aurinkolasit

Posted by on tammikuu 19th, 2016 with Kommentit pois päältä artikkelissa Slastik Sun aurinkolasit

Slastik Sun aurinkolasit John Nurminen Marinelle

Espanjalaiset Slastik Sun aurinkolasit ovat vihdoin saapumassa Suomeen myös venemarkkinoille. John Nurminen Marine Oy on solminut jakelusopimuksen Barcelonalaisen Eye Wear Barcelona SL yhtiön kanssa Slastik Sun valikoiman jakelusta Marine ja Outdoor segmenttiin.

Slastik Sun aurinkolasien erikoisuus on niiden patentoitu suurtehomagneetti jonka avulla lasit voidaan pukea päälle ja riisua helposti lasien kehyksen keskeltä. Lasien säädettävät sangat mahdollistavat kiinteän kumisen niskalenkin pitävyyden kovissakin kilpailuolosuhteissa. Niskalenkin avulla lasit pysyvät käyttäjän ulottuvilla ja ovat käytettävissä aina tarpeen tullen helposti ja nopeasti.

Slastik Sun mallisto sisältää erilaiset kehykset erilaiseen käyttöön. Slastik Sun Eagle, Falcon ja Falcon Fit laseissa on irroitettava ja vaihdettava linssi, ja myyntipakkaus sisältää UV400 suojattujen aurinkolinssien lisäksi myös kirkkaat UV400 suojatut suojalinssit.

Useimmat valikoimamme Slastik Sun linssit ovat polaroiduilla linsseillä.  ja Slastik Sun polykarbonaattilinssien polarointi on toteutettu kahden kovan PC kerroksen väliin jonka ansiosta polarointikerros ei pääse kulumaan kuumuuden tai veden vaikutuksesta.

Linsseissä on myös muita suojaavia kerroksia kuten peilaus ja heijastamaton Anti-Grare pinnoite. Peilauksen voimakkuus vaihtelee linsseittäin, tarjolla on kolme eri vahvuista peilikerrosta (Flash, Revo Diamond). Anti-Glare pinnoite estää auringon säteiden heijastumisen linssin sisäpinnasta silmään. Hydrofobisella pinnoittella käsitellyissä linsseissä on vettä hylkivä pinnoite joka auttaa erityisesti urheilussa.

Slastik Sun Urban, Metro ja Metro Fit ovat jokapäiväiseen ja urheilukäyttöön käyttöön soveltuvia laseja joissa värien ja linssien yhdistelmällä saadaan moderni ja uniikki elämys.

Slastik Sun Metro Fit ja Falcon Fit ovat suunniteltu erityisesti naisille ja niiden Fit niskanauha sopii erityisesti pitkille hiuksille. Sun Sonic ja Sun Thunder mallit ovat suunnattu lapsille.

Kaikkia Slastik Sun laseja yhdistää niiden korkea laatu, patentoitu magneettiratkaisu, kiinteä niskalenkki, UV400 suojatut polykarbonaatti tai TAC linssit sekä muut suojaavat pinnoitteet.

Slastik Sun lasit esitellään Helsingin venemessuilla helmikuussa Messukeskuksessa osastollamme 5k31, ja niihin voi tulla tutustumaan myös myymäläämme Helsingin Lauttasaareen. Lataa tästä Slastik suositushinnasto.

Jakelu ja markkinointi
John Nurminen Marine Oy
Heikkiläntie 8, 00210 Helsinki
Puhelin, vaihde (09) 6823 180
Puhelin, tukkumyynti (09) 6823 1845
eMail: marine@johnnurminen.com

Comments are closed.

Kieli / Språk / Language

Suomi English Svemska

YouTube kanavamme

Tapahtumat

  • Events are coming soon, stay tuned!

Twitter

Search