You are here: Home - Lehdistötiedotteet - Scout VHF ja AM/FM antennit

Scout VHF ja AM/FM antennit

Posted by on marraskuu 26th, 2012 with Kommentit pois päältä artikkelissa Scout VHF ja AM/FM antennit

John Nurminen Marine Oy on solminut jakelusopimuksen Italialaisen Scout antennivalmistajan kanssa antennien jakelusta Suomessa. Scout Telecommunicazioni on perustettu vuonna 1982 Italian Caprilla ja yhtiö on keskittynyt ainoastaan antennien ja niihin liittyvien osien valmistukseen. Scout antenneja toimitetaan Euroopan laajuisesti niin huvivene- kuin ammattikäyttöön mutta myös maan kamaralla tapahtuvaan valvontakäyttöön. Antennit valmistetaan edelleen Italiassa ja tuotteita leimaa erittäin korkea laatu.

Scout antennien erityisominaisuuksia ovat mm. materiaalit, valmistuksessa käytetään vain markkinoiden parhaita materiaaleja. Kaikki antennien osat, kaapelit ja liittimet valitaan tarkoin jotta lopullinen tuote täyttää valmistajan tarkan laatukriteerin.

Scout panostaa tekniikan lisäksi myös antennien ulkonäköön, ja suunnittelussa otetaankin huomioon myös esteettinen näkökulma. Antennien pinnoitteessa käytetään UV-suojausta joka pitää antennin kiiltävänä useita vuosia kilpailijoitaan pidemmälle.

Scout antennit ovat valmistettu täysin vesitiiviiksi. Erityistä antenneissa on niiden täysin umpeen valettu rakenne. Kaikki antennit on täytetty polyuretaanivaahdolla, joka takaa vesitiiviyden, mutta samalla tekee antenneista erityisen vahvoja.

Scout antennit ovat laadukkaita tuotteita mutta kestävät tämän päivän kilpailun myös hinnoittelussaan. Laaja valikoima erilaisia, eri käyttötarkoitukseen tarkoitettuja ja jopa erivärisiä antenneja varmistaa oikean antennin löytymisen kaikkiin käyttökohteisiin.

Myyntivalikoima tulee kattamaan aluksi VHF meriradioantennit moottori- ja purjealuksiin valkoisena ja mustana, sekä kaksi erilaista AM/FM radioantennia joista uusi KS100 on uusi 25cm pituinen radioantenni.

Scout antennien valikoima ja hinnasto löytyy verkkokaupastamme www.merikartat.fi

Lisätiedot
John Nurminen Marine Oy
Heikkiläntie 8, 00210 Helsinki
Puh (09) 682 3180
eMail: marine@johnnurminen.com

Comments are closed.

Kieli / Språk / Language

Suomi English Svemska

YouTube kanavamme

Tapahtumat

  • Events are coming soon, stay tuned!

Twitter

Search