You are here: Home - Pelastuslauttojen ja -liivien huoltohinnasto

Pelastuslauttojen ja -liivien huoltohinnasto

John Nurminen Marine Oy:n lauttahuolto sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa osoitteessa Wavulinintie 6. Lauttahuollon ollessa miehittämättömänä Lautat voi jättää myös myymäläämme osoitteeseen Heikkiläntie 8. Myymälämme on auki klo 9:00-17:00 arkisin. Pelastusliivit voi toimittaa aina suoraan myymälään.

Mikäli haluat lautalle kuljetuspalvelun, ottakaa yhteyttä huoltoon. Järjestämme kuljetuksen Transpointilla, hinnat tarjoamme aina tapauskohtaisesti.

Huollamme seuraavat lauttamerkit:

Olemme valtuutettu Sea Safe, Ocean Safety ja  CSM. huoltopiste.  Magnitude lauttojen huolto toimestamme on lopetettu. Kyseiset lautat ovat jo pääsääntöisesti niin iäkkäitä, että ne eivät enää läpäise tarkistustamme.

Allaolevat lauttojen huoltohinnat sisältävät paristot, litiumakun, pyrotekniikan, vakuumipussin. Vesi muona ja erikoistarvikkeet veloitamme erikseen.  Hinnat eivät  myöskään sisällä mahdollisia vauriokorjauksia ja rikkoutuneiden osien vaihtoja.

Lisäksi lautan valmistajan ohjeiden mukaisin välein  tehdään painekoe, sekä määräajoin co2 pullo tulee koeponnistaa.

SOLAS lauttojen huollot teemme aina tapauskohtaisesti.

Pelastuslauttojen huoltohinnasto

Sea Safe, CSM
Ocean Safety ”Charter” Perushuolto
ISO 9650-1
4-6 hlö. 370 €
8-10 hlö. 390 €
12 hlö. 410 €
Ocean Safety ”Ocean”
4-6 hlö. 420 €
8-10 hlö. 435 €
12 hlö. 450 €
 
co2 pullon koeponnistus
>10Kg 100 €
<10kg-16kg 130 €
Lautan painetesti 30 €

Ilmatäytteisten pelastusliivien tarkistushinnat

Suoritamme ilmatäytteisten pelastusliivien tarkistuksia.  Pelastusliivien tarkistuksen hinta on normaaleilla yksikammioisilla ilmatäytteisillä pelastusliiveillä 27€, hintaan lisätään liivikohtaiset varaosat. Laukaisin tai laukaisin ja pullo.  Ammatti ja SOLAS liivien huoltohinnat pyydettäessä.

Tarkistamme ainoastaan Halkey Roberts, United Moulders ja HAMMAR laukaisimilla varustettuja pelastusliivejä. Huoltoliikkeellä on oikeus kieltäytyä tietyn merkkisten liivien tarkistuksista. Asiasta sovitaan asiakkan kanssa tapauskohtaisesti.

Kieli / Språk / Language

Suomi English Svemska

YouTube kanavamme

Tapahtumat

  • Events are coming soon, stay tuned!

Twitter

Search