You are here: Home - Lehdistötiedotteet - Odeo Flare lasersoihtu – Räjähteetön käsisoihtu!

Odeo Flare lasersoihtu – Räjähteetön käsisoihtu!

Posted by on marraskuu 26th, 2012 with Kommentit pois päältä artikkelissa Odeo Flare lasersoihtu – Räjähteetön käsisoihtu!

John Nurminen Marine Oy tuo Suomen markkinoille uuden turvallisen tavan viestittää pelastushenkilöstölle sijaintiaan mikäli joutuu merihätään. Uusi Odeo Flare laserkäsisoihtu ei sisällä räjähteitä ja on siten turvallinen käyttää kaikissa olosuhteissa.

Odeo Flare on innovatiivinen käsikäyttöinen lasersoihtu joka on luotu tuke-maan turvallisuustuotteiden valikoimaa niin veneilyn kuin ulkoilunkin tarpeisiin joissa soihtu on tarpeellinen turvavaruste. Paristolla toimiva lasersoihtu tarjoaa parannettua turvallisuutta — ei kuumuutta, liekkejä tai räjähteitä — ja on huomattavasti turvallisempi vaihtoehto perinteiselle pyrotekniselle soihdulle.

Odeo Flare lasersoihtu antaa täydellisen 360o peiton jossa vaihtuvanopeuksinen pyörivä pää varmistaa kirkkaan ja säännöllisen väläh-dyksen. Välähdyksen teho on selkeästi nähtävissä niin ilmasta kuin mereltä käsin jopa kolmen merimailin (n. 5km) päästä!

Odeo Flare lasersoihtu käyttää tehonlähteenään kolmea AA lithium paristoa joilla se toimii vähintään viiden tunnin ajan. Vaihtamalla paristot saadaan käyttöaikaa lisättyä tarpeen mukaan. Perinteinen pyrotekninen käsisoihtu palaa keskimäärin yhden minuutin. Odeo Flare lasersoihdun Class 3R laserit täyttävät EN 60825-1 vaatimukset ja ne eivät ole vahingollisia käyttäjälle, pelastajalle, helikopterin lentäjälle, piloteille tai meripelastushenkilöstölle.

Odeo Flare lasersoihtu on suunniteltu toimimaan vaativissakin meriolosuhteissa, se on täysin vesitiivis ja kelluu mikäli se tippuu veteen. Odeo Flare lasersoihtua voidaan turvallisesti kuljettaa missä tahansa, jopa lentokoneessa!

Vaikka Odeo Flare lasersoihtu on alun perin suunniteltu käytettäväksi veneily-ympäristössä, sopii se täydellisesti myös muihin aktiviteetteihin kuten kiipeilyyn, retkeilyyn tai eristyneisiin työolosuhteisiin lisäturvaa tuottavaksi lisälaitteeksi.

Mitat

 • Pituus 265mm
 • Leveys 50mm
 • Paino 330g

Ominaisuudet

 • Toiminta-alue: 360o valolähteestä vaakatasossa, 180o ylöspäin sekä 20 astetta alle valolähteen horisontin
 • Kelluvuus: kelluu vedessä
 • Virtalähde: 3 x AA Lithium akku
 • Käyttöaika: viisi tuntia jatkuvaa käyttöä täydellä valovoimalla sen jälkeen las-kevalla valovoimalla
 • Laservalonlähde: Viisi erillisellä ohjauksella olevaa laser diodia 630nm
 • Laserin luokitus: Class 3R
 • Pulssin pituus: Jatkuvasti palavat laserit kiertävät kehää vaihtuvalla nopeu-della alkaen 240RPM ja siitä alaspäin
 • Pakkaus: Kirkas muovipakkaus

Suositushinnat (sis. ALV)

Odeo Flare käsisoihtu                         189€

Lisätiedot;

John Nurminen Marine Oy
Heikkiläntie 8, 00210 Helsinki
Puh (09) 6823 180, eMail marine@johnnurminen.com

 

Korkearesoluutiokuvat

Comments are closed.

Kieli / Språk / Language

Suomi English Svemska

YouTube kanavamme

Tapahtumat

 • Events are coming soon, stay tuned!

Twitter

Search