You are here: Home - Lehdistötiedotteet - Odeo Flare lasersoihtu Vuoden veneilytuote 2013

Odeo Flare lasersoihtu Vuoden veneilytuote 2013

Posted by on helmikuu 21st, 2013 with Kommentit pois päältä artikkelissa Odeo Flare lasersoihtu Vuoden veneilytuote 2013

Odeo Flare laserkäsisoihtu käytössäHelsingin Messukeskuksessa järjestettyjen Venemessujen kävijät osallistuivat Vuoden Veneilytuotteen valintaan. Yleisöäänestyksessä suosituimmaksi tuotteeksi nousi Odeo Flare lasersoihtu.

Vuoden Veneilytuote 2013 -äänestykseen osallistuneet kymmenen finalistituotetta oli valinnut Veneilytoimittajat ry:n jäsenistö, joka koostuu venealan media-ammattilaisista. Tuotteet olivat esillä Vene 13 Båt –näyttelyssä kymmenen päivän ajan 8.-17. helmikuuta. Voittaja valittiin messuyleisön äänestyksen perusteella.

Vuoden Veneilytuotteeksi 2013 äänestetty ODEO FLARE on innovatiivinen käsikäyttöinen lasersoihtu, joka on luotu lisäämään turvallisuutta niin veneilyn kuin ulkoilunkin tarpeisiin. Lasersoihtu toimii paristolla – ei kuumuutta, liekkejä tai räjähteitä – ja on näin huomattavasti turvallisempi vaihtoehto perinteiselle pyrotekniselle soihdulle. Soihtu on täysin vesitiivis ja kelluva. Odeo Flaren Maahantuoja on John Nurminen Marine Oy. Vuoden Veneilytuote –äänestykseen osallistuneista 24 % antoi äänensä Odeo Flarelle.

Lue Finnboatin lehdistötiedotteet suomeksi tai ruotsiksi.

Comments are closed.

Kieli / Språk / Language

Suomi English Svemska

YouTube kanavamme

Tapahtumat

  • Events are coming soon, stay tuned!

Twitter

Search