You are here: Home - Turvallisuuus - Pelastuslautat - Ocean Safety

Ocean Safety

Posted by on toukokuu 2nd, 2012 with Kommentit pois päältä artikkelissa Ocean Safety

Ocean Safety -turvallisuustuotteet ovat erittäin tunnettuja ja laadukkaita tuotteita joita käyttää niin ammatti- kuin huviveneilijätkin. Valikoimasta löytyy lähes kaikki tarvittavat turvavarusteet joita voidaan täydentää muilla merkkituotteilla tarvittaessa.

Aloitimme Ocean Safetyn virallisena yhteistyökumppanina vuonna 2012 ja toimimme heidän päämyyjänään sekä valtuutettuna huoltoliikkeenä Suomessa. Kauttamme saat siten kaikki Ocean Safety tuotteet sekä huollon ja varaosat.

Ocean Safety Ocean ISO pelastuslautat ovat tunnettuja laadustaan ja materiaaleistaan. Lautat suunnitellaan, valmistetaan ja pakataan Englannissa ja valmistuksessa käytetään vain laadukkaita tarvikkeita joiden ansiosta lautat ovat erittäin keveitä. Kaikki Ocean Safety pelastuslautat ylittävät ISO 9650-1 standardin vaatimukset.

Ocean Safety KRU pelastusliivit ovat kaikki ISO hyväksyttyjä liivejä ja täyttävät siten kaikki tämän päivän laatuvaatimukset pelastusliiveille. Valikoimaamme kuuluu niin automaatti- kuin manuaaliliivit eri käyttötarkoituksiin. Automaattiliiveistä löytyy omat mallit lapsille ja aikuisille, ja eri mallit soveltuvat eri käyttötarkoitukseen ja erilaiseen veneilyyn. Parhaiten itsellesi sopivan liviin löydät kokeilemalla sitä itse.

Ocean Safety Kru Sports Pro liiviä käytettiin mm. Volvo Ocean Race purjehduskilpailussa 2012.

Ocean Safetyn valmistamat Jon Buoy MOB tarvikkeet ovat ainutlaatuisia tarvikkeita tämän päivän veneilijälle. Jon Buoy automaattisesti täyttyvät MOB tarvikkeet tuovat lisäturvaa veneilijälle niin huvi- kuin kilpailutilanteessakin, ja ne täyttävät myös ISAF vaatimukset kilpapurjedukseen. Jon Buoy pelastusrengas ja Nostovaljas eivät vie tilaa aluksen kaiteesta, Pelastusyksikkö on eräänlainen yhdenmiehen pelastuslautta joka auttaa Mies-Yli-Laidan tilanteessa.

Ocean Safetyn valikoimastamme löytyy myös muita turvallisuustuotteita kuten turvavaljaat, köysitikkaat, Grab Bag tuotteet, Drogue ja Para ankkurit, pelastusrenkaat, renkaiden ja liivien valot, heittoliinat, Dan Buoy tuotteet ja veneilijän ensiapulaukut. Tule käymään ja kysy lisää.

Comments are closed.

Kieli / Språk / Language

Suomi English Svemska

YouTube kanavamme

Tapahtumat

  • Events are coming soon, stay tuned!

Twitter

Search