You are here: Home - Navionics verkkopäivitysohje

Navionics verkkopäivitysohje

Navionics karttoihin kuuluu nykyään 12kk ilmainen verkkopäivitys (Freshest Data) sekä PC APP reitinsuunnitteluohjelma. Jotta nämä ominaisuudet saa käyttöönsä, on karttakortin oltava uudempaa mallia (myynnissä 2011 alkuvuodesta alkaen) ja kortti on rekisteröitävä 2kk sisällä ostopäivästä. Päivityspalvelu koskee vain kartta-aineistoa, eli esimerkiksi Platinum+ kartoilla olevia satelliittikuvia tai ilmakuvia päivitys ei sisällä.

Tässä ohjeessa kerromme kuinka rekisteröidyt Navionics verkkokaupan asiakkaaksi ja aktivoit Freshest Data palvelun (12kk ilmaiset verkkopäivitykset).

Tähän prosessiin tarvitset;

  • Tietokoneen jossa on internet yhteys, PC tai MAC
  • Muistikortinlukijan omalle korttityypipllesi (Micro/Secure Digital tai Compact Flash)
  • Navionics Gold tai Platinum+ kortin joka on ostettu vuonna 2011 tai sen jälkeen.

Mene osoitteeseen www.navionics.com ja klikkaa Downloads & Updates kuvaketta.

 

Kun pääset kaupan sivulle, klikkaa I Have a Plotter tekstiä

Älä klikkaa vielä tässä vaiheessa tekstiä I Have an App or a PC App.

Seuraavaksi klikkaa kohtaa I already have a chart sekä sen jälkeen kohtaa I bought a chart in 2011/2012.

Asenna tämän jälkeen Navionics World ohjelma klikkaamalla Download painiketta, jonka avulla pääset lataamaan Freshest Data karttapäivitykset.

Tallenna tiedosto tietokoneesi kiintolevylle. Kun lataus on valmis etsi ladattu tiedosto ja klikkaa Navionics ikonia käynnistääksesi asennusohjelman.

 

Seuraa tietokoneesi ohjeita asennuksen aloittamiseksi. Jotkut tietokoneet (esim Macit) saattavat vaatia käyttäjätunnuksen ja salasanan asennuksen aloittamiseksi. Tämä on tietokonekohtainen asetus jonka käyttö selviää tietokoneesi tai käyttöjärjestelmäsi käyttöoppaasta.

Etene asennusikkunassa painamalla Next painiketta. Hyväksy lisenssiehdot niin kysyttäessä. Odota että asennusprosesse on valmis. Viimeisessä ikkunassa ruksaa kohta Launch Webstore Application ja paina Finish.

Tämän jälkeen ruutuun aukeaa Navionicsin verkkokaupan etusivu.

Klikkaa jälleen I have a plotter jotta pääset päivittämään karttakorttisi. Tässä vaiheessa älä vielä klikkaa Navioncis Pc App painiketta.

Laita karttakorttisi tietokoneeseesi liitettyyn kortinlukijaan ja tarkista että kortin lukitus/kirjoitussuojaus ei ole päällä.

Jos Windowsin Siirrettävä levy / Removable disk ikkuna aukeaa, sulje se ilman toimenpiteitä.

Järjestelmä tunnistaa automaattisesti jos karttakorttisi on oikeutettu Freshest Data palveluun.

Klikkaa Sign In kirjautuaksesi palveluun.

Jos sinulla ei vielä ole tunnusta palveluun, rekisteröidy käyttäjäksi kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja haluamasi salasana ruutuihin Register (new user) kohdassa. Klikkaa tämän jälkeen Continue.