You are here: Home - Lehdistötiedotteet - John Nurminen Marine on nyt myös sammutinhuoltoliike

John Nurminen Marine on nyt myös sammutinhuoltoliike

Posted by on syyskuu 20th, 2012 with Kommentit pois päältä artikkelissa John Nurminen Marine on nyt myös sammutinhuoltoliike

Turvallisuusajattelu palvelumallin kattoteemaksi

Helsinkiläinen merikarttojen ja navigoinnin erikoisliike John Nurminen Marine Oy on tunnettu merikartoistaan, navigointielektroniikastaan ja palvelustaan niin ammatti- kuin huviveneilijöiden keskuudessa. Viime vuodesta alkaen kehitelty turvallisuusteema on tuonut tullessaan useita uusia tuotteita ja tuoteryhmiä. Nämä uutuudet ovat löytäneet tiensä huviveneilijöiden ja ammattimerenkulun aluksiin. Nyt palvelumalli laajenee entisestään, ja turvallisuusajattelu nostetaan tuote- ja palvelutarjontamme kattoteemaksi. Merikarttoja, kirjoja, navigointielektroniikkaa ja navigoinnin muita apuvälineitä silti mitenkään unohtamatta – ajantasaiset kartat ovat kaiken vesillä liikkumisen ehdoton perusedellytys ja ne säilyvät tuotevalikoimissamme keihäänkärkituotteina jatkossakin.

Maan ainoa veneilyn erikoisliike jolla on oma käsisammutinhuolto

Syyskuusta alkaen John Nurminen Marine Oy on auktorisoitu sammutinhuoltoliike. Tietojemme mukaan olemme Suomen ainoa veneilyn erikoisliike jolla on oma sammutinhuolto, mutta olemme ainoa alallamme ainakin pääkaupunkiseudulla.

John Nurminen Marine Oy:n turvallisuustuotteista vastaava Mika Vanhala on suorittanut hyväksytysti Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (ent. Turvatekniikan keskus, TUKES) auktorisoiman Käsisammutinhuoltoliikkeen vastuuhenkilö tutkinnon. Tämä tutkinto oikeuttaa toimimaan kaikentyyppisten käsisammuttimien (esimerkiksi jauhe-, hiilidioksidi- ja nestesammuttimet) kokonaisvaltaisena huolto- ja tarkistusliikkeenä. Aloitamme ensin käsisammuttimien tarkistuspisteenä, mutta tarkoituksena on laajentaa palvelu kattamaan kokonaisvaltainen käsisammuttimien huolto- ja tarkistustoiminta.

Uusi ajattelumalli – turvallinen navigointi

Käsisammuttimien huoltotoiminta on lisäys John Nurminen Marine Oy:n uuteen turvallisen navigoinnin ajattelumalliin, jossa yhdistyvät kaksi meille tärkeää vesillä liikkumisen osa-aluetta, turvallisuus ja navigointi. Kokonaisuudessaan huoltotarjontaamme kuuluvat sammuttimien lisäksi pelastuslauttojen, MOB laitteiden ja pelastusliivien huolto edustamiemme merkkien puitteissa. Huoltotilamme Helsingin Lauttasaaressa pystyy hoitamaan niin huvi- kuin ammattimerenkulunkin tarpeet.

Samalla laajennamme tuotevalikoimaamme kattamaan myös Gloria käsisammuttimet, palovaroittimet, veneilijän ensiaputuotteet mukaan lukien hypotermiatuotteet, uusimmat Cospas Sarsat hätälähettimet (EPIRB ja PLB) ja AIS hätäpoijut sekä MOB laitteet.

Kuva Hi-Res muodossa

 

Comments are closed.

Kieli / Språk / Language

Suomi English Svemska

YouTube kanavamme

Tapahtumat

  • Events are coming soon, stay tuned!

Twitter

Search