You are here: Home - Lehdistötiedotteet - FUSION uutuudet keväälle 2016

FUSION uutuudet keväälle 2016

Posted by on tammikuu 21st, 2016 with Kommentit pois päältä artikkelissa FUSION uutuudet keväälle 2016

Maailman johtava veneaudiovalmistaja, Fusion Entertainment julkaisee Boot messuilla Dusseldorfissa peräti kolme uutta veneaudiosoitinta. Uutuudet sopivat erityisesti pienempiin veneisiin kun aikaisemmin viime vuonna julkaistut 650 ja 750 sarja soveltuu suurempiin veneisiin ja monipuolisempiin järjestelmiin. Nyt julkaistavat uutuudet perustuvat samaan uuteen tuotepohjaan kuin em. 650/750 sarja.

Fusion uutuudet esitellään Helsingin venemessuilla osastollamme 5k31. Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin ja muuhun Fusion mallistoon.

Fusion MS-BB100
BB100 and RemoteUusi pieni blackbox mallinen soitin on omiaan pieniin avoveneisiin ja ahtaisiin tiloihin. Pieni kojelaudan alle asennettava yksikkö sisältää kaiken tarvittavan, ja yksikköä ohjataan joko älypuhelimella tai Fusion-Link yhteensopivalla karttaplotterilla .

Fusion BB100 sisältää A2DP Bluetooth moduulin joka mahdollistaa suoratoiston älypuhelimesta tai yhteensopivasta Bluetooth musiikkisoittimesta, mutta myös Fusion-link ohjauksen Apple tai Android puhelimesta sekä tabletista. BB100 sisältää myös NMEA2000 liitännän jonka avulla soitin voidaan liittää osaksi veneen NMEA2000 verkkoa ja sitä voidaan siten hallita Fusion-Link yhteensopivasta karttaplotterista tai kauko-ohjaimesta.

Fusion BB100 on Fusionin tapaan MultiZone yksikkö, ja siinä on kaksi yksilöllisesti säädettävää musiikkivyöhykettä. Sisäinen AB-luokan 4x50W vahvistin tekee asennuksesta helppoa. Takapaneelin USB liitäntä mahdollistaa älylaitteiden latauksen sekä audiotoiston suoraan laitteesta, ja laitteesta löytyy lisäksi LIne In, Sub Out ja AUX in liitännät. Lisävarusteena saatava USB lisäkaapeli mahdollistaa USB liitännän asentamisen kojelautaan.

Fusion BB100 sisältää myös Digitaalisen DAB radion toistamisen DAB100A lisämoduulin avulla. Vakiovarusteena pakkauksessa mukana oleva pyöreä IPx7 suojattu kauko-ohjain nopeaan musiikin säätämiseen. Fusion MS-BB100 esitellään Helsingin venemessuilla helmikuussa osastollamme 5k31, ja sen suositushinta on 349€ (sis 24% ALV).

MS-RA70 front on elevatedFusion MS-RA70 ja MS-RA70N
Uusi DIN kokoinen soitin on täydellinen valinta useimpiin veneisiin. Uusi standardi DIN kokoinen kotelo mahdollistaa asennuksen vanhalle autoradiolle tehtyyn asennusaukkoon, mutta ominaisuudet tuovat veneeseen kaiken tarvittavan, ja vähän enemmänkin.

Fusion RA70 ja RA70N sisältää A2DP Bluetooth moduulin joka mahdollistaa suoratoiston älypuhelimesta tai yhteensopivasta Bluetooth musiikkisoittimesta, mutta myös Fusion-link ohjauksen Apple tai Android puhelimesta sekä tabletista. RA70N sisältää myös NMEA2000 liitännän jonka avulla soitin voidaan liittää osaksi veneen NMEA2000 verkkoa ja sitä voidaan siten hallita Fusion-Link yhteensopivasta karttaplotterista tai kauko-ohjaimesta. Huomioitavaa, RA70 mallissa eroaa RA70N mallista nimenomaan NMEA2000 liitännän osalta!

Fusion RA70 ja RA70N on Fusionin tapaan MultiZone yksikkö, ja siinä on kaksi yksilöllisesti säädettävää musiikkivyöhykettä. Sisäinen AB-luokan 4x50W vahvistin tekee asennuksesta helppoa. Takapaneelin USB liitäntä mahdollistaa älylaitteiden latauksen sekä audiotoiston suoraan laitteesta, ja koko kotelo on IPx7 suojattu vedeltä vastaan.

Fusion RA70 ja RA70N sisältää myös Digitaalisen DAB radion toistamisen DAB100A lisämoduulin avulla. Vakiovarusteena pakkauksessa mukana oleva pyöreä IPx7 suojattu kauko-ohjain nopeaan musiikin säätämiseen. Fusion MS-Ra70 ja MS-RA70N esitellään Helsingin venemessuilla helmikuussa osastollamme 5k31, ja RA70 suositushinta on 349€ kun RA70N on 399€ (sis 24% ALV).

Comments are closed.

Kieli / Språk / Language

Suomi English Svemska

YouTube kanavamme

Tapahtumat

  • Events are coming soon, stay tuned!

Twitter

Search