You are here: Home - Lehdistötiedotteet - FUSION True Marine Audio valikoima vihdoin Suomeen!

FUSION True Marine Audio valikoima vihdoin Suomeen!

Posted by on tammikuu 31st, 2013 with Kommentit pois päältä artikkelissa FUSION True Marine Audio valikoima vihdoin Suomeen!

FUSION logoJohn Nurminen Marine Oy on solminut sopimuksen Uusi-Seelantilaisen Fusion Electronicsin kanssa Marine tuotteiden jakelusta Suomessa.

Veneviihde-elektroniikassa maailman johtavaksi tuotemerkiksi nousseen FUSIONin tunnuslause on ”True Marine” (vapaasti suomennettuna ”Aito veneilytuote”). Aidosti veneilijä on myös yrityksen omistaja, Sir Peter Maire. Tämän visionääri-yrittäjän edellinen luomus oli navigointilaitteissa suuren suosion saavuttanut uusi-seelantilainen Navman, joka suunnitteli, kehitti ja valmisti täällä Suomessakin tuhansia kappaleita myyneitä karttaplottereita. Sir Peterin intohimon ja mielikuvituksen sekä hänen uusi-seelantilaisen suunnittelutiimin teknisen osaamisen varaan rakentuva FUSION on tukevasti lunastanut paikkansa nopeasti kehittyvän veneviihde-elektroniikan kärjessä.

MS_IP_700_IPODPeter Mairen innostus audiojärjestelmiin syntyi jo hänen nuoruudessaan, kun hän tekniikan opintojensa ohella toimi rock-muusikkona, oman piraattiradioasemansa juontajana sekä kitaravahvistinten ja kaiuttimien suunnittelijana ja rakentajana. Tämä nuoruusvuosien hurahtaminen elektroniikkaan, musiikkiin ja korkealuokkaiseen äänentoistoon on nyt vahvasti mukana kaikessa FUSIONin kehitystyössä.

MS-IP_700_-HERO-SIDETeknologian ansioistaan aateloitu Sir Peter osti FUSIONin vuonna 2006, ja käynnisti heti veneviihde-elektroniikan alalla kauan kaivatun täydellisen uudistumisprosessin. Aivan liian pitkään valmistajat olivat ottaneet ”venelaitteensa” tavallisten autostereoiden tuotantolinjoilta ja tehneet niihin pieniä, lähinnä kosmeettisia muutoksia. Sir Peter totesi että aitojen veneilytuotteiden puute tarjosi FUSIONille selvän markkinaraon.

FUSIONin ”True Marine” hyväksymisleimaan luottavat nyt vaativat asiakkaat ympäri maailman, ja se on pakottanut myös alan muita toimijoita nostamaan rimaansa huomattavasti. Kaikki True Marine –tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Uudessa Seelannissa, jossa FUSIONin suunnittelutiimillä on yhteenlaskettuna yli 150 vuoden kertynyt työkokemus veneilyelektroniikan alalta. Tuotteilta vaaditaan yksinkertaista ja intuitiivista käyttöä , mutta ennen kaikkea kunnon suojausta veden, lämpötilan vaihteluiden, G-voimien, suolan ja pölyn varalta. FUSIONin True Marine –tuotteet on suunniteltu kestämään vesillä, ja niille myönnetään veneilykäytössä kolmen vuoden takuu.

iPhone_App_1Uusinta uutta on malliston huipulle sijoittuvassa 700-sarjassa toteutettu NMEA 2000 ja Ethernet yhteensopivuus sekä mahdollisuus järjestelmän langattomaan ohjaukseen iPhone / iPad-, Android- ja Windows-mobiililaitteisiin asennettavien sovellusten avulla. Veneilyelektroniikka kokonaisuutena on nyt voimakkaassa ja myönteisessä kehitysvaiheessa, ja FUSION on muuhun elektroniikkaan yhä enenevässä määrin integroituvassa audio- ja videolaitteiden saralla kehityksen kärjessä.

Fusionin kauko-ohjain NRX200 osaa toistaa myös NMEA2000 verkon tietoja kauko-ohjaimen näytössä kun se on liitetty NMEA2000 verkkoon.

Fusion Multi-Zone
Fusion Multi-Zone antaa mahdollisuuden todellisen viihdekeskuksen luomiseen veneessä. Riippuen Fusion soittimen mallista, voit nauttia musiikista kahdessa, kolmessa tai jopa neljässä itsenäisessä musiikkitilassa erilaisella äänenvoimakkuudella. Tämä mahdollistaa esimerkiksi salongissa soitettavan musiikin hiljaisemmalla voimakkuudella, kun samaan aikaan yläohjaamossa voidaan kuunnella musiikkia kovemmalla äänenvoimakkuudella. Näitä musiikkialueita voidaan ohjata joko soittimella, Raymarine tai Garmin monitoiminäytöillä tai erillisillä langallisilla kauko-ohjaimilla joita voidaan asentaa eri alueille.

MS-RA50_3Fusion True Marine sisältää laajan valikoiman päätelaitteita erilaisiin tarkoituksiin. Pienimmät RA50 ja RA200 soveltuvat lähes kaikkiin eri venetyyppeihin pienen asennuskokonsa vuoksi. Suuremmat 600- ja 700-sarjan laitteet soveltuvat vakavammalle harrastajalle ja monihyttiveneisiin joissa halutaan nauttia musiikista eri tiloissa.

Fusion veneilykäytössä
Fusion laitteita voi jatkossa ohjata myös Raymarine ja Garmin monitoiminäyttöjen kautta. Molemmat laitevalmistajat ovat juuri lanseeraamassa ohjelmistopäivityksiä joiden avulla monitoiminäytöt muuttuvat Fusion kauko-ohjaimiksi. Helsingin venemessuilla tullaan näkemään John Nurminen Marinen, Raymarinen ja Garminin osastoilla esimerkkejä siitä miten Fusion viihde-elektroniikka ja navigointielektroniikka sopivat yhteen. Fusion laitteissa on myös VHF kanavien kuuntelumahdollisuus. Voit kuunnella kansainvälisiä VHF kanavia suoraan Fusion Marine soittimellasi ilman lisävarusteita.

True MarineFusion mallisto on esillä Helsingin Venemessuilla John Nurminen Marinen osastolla 5n31. Toivotamme kaikki lehdistön edustajat, venevalmistajat, jälleenmyyjät ja tietenkin veneilijät erittäin tervetulleiksi tutustumaan laitteisiin tarkemmin.

Täydellinen tuotevalikoima hintoineen päivitetään verkkokauppaamme www.merikartat.fi ennen venemessuja.

Toimitamme lisätietoja tarvittaessa.

Fusion2012kansiLataa tästä englanninkielinen tuoteluettelo

Comments are closed.

Kieli / Språk / Language

Suomi English Svemska

YouTube kanavamme

Tapahtumat

  • Events are coming soon, stay tuned!

Twitter

Search