You are here: Home - Lehdistötiedotteet - Echomax tutkaheijastimet John Nurminen Marinen valikoimaan

Echomax tutkaheijastimet John Nurminen Marinen valikoimaan

Posted by on joulukuu 20th, 2012 with Kommentit pois päältä artikkelissa Echomax tutkaheijastimet John Nurminen Marinen valikoimaan

EchomaxJohn Nurminen Marine Oy laajentaa Turvallisemman Navigoinnin Puolesta teemaa lisäämällä tuotevalikoimaansa Echomax tutkaheijastimet.

Echomax tutkaheijastimet ovat ehkäpä maailman tunnetuimpia tutkaheijastimia ja niitä käytetään huviveneissä, vuokraveneissä, viranomaisveneissä, ammattimerenkulussa ja poijuissa ympäri maailman. Echomax tutkaheijastimet perustuvat John Firthin alkuperäiseen keksintöön ja patenttiin ja ne ovatkin voittaneet kaikki testit joissa niitä on verrattu kilpailijoihinsa.

Echomax EM230Passiviset tutkaheijastimet ovat perinteisiä tutkaheijastimia jotka eivät vaadi sähköä toimiakseen. Ne on suunniteltu siten, että saapuvan tutkan signaali joutuu kimpoamaan useasta eri heijastimen sisällä olevasta kulmasta ennen sen paluuta tutkalle. Näin tutkasignaalia saadaan voimistettua ja tutkamaali näkyy selkeämmin tutkan näytöllä.

Aktiiviset tutkaheijastimet ovat uudenlaisia tutkaheijastimia jotka vaativat sähköä toimiakseen. Niiden toimintaperiaate eroaa passiivisista siten, että saadessaan tutkasignaalin ne lähettävät sen itse takaisin vahvistettuna jolloin tutkasignaali näkyy erittäin selkänä tutkan näytöllä. Samalla ne voivat tarvittaessa aktivoida hälytyksen käyttöpaneelissa.

Tutkaheijastimen toiminta on riippuvainen sen rakenteesta, ja juuri John Firthin alkuperäinen keksintö ja patentti on todistettu toimivaksi kaikissa eri ulkopuolisissa testeissä. Sen tuottama radiopinta-ala on ollut selkeästi kilpailijoitaan parempi kaikissa eri olosuhteissa mitattuna.

John Nurminen Marine on valinnut Echomax tuotteet valikoimaansa juuri niiden laadun ja toimivuuden vuoksi. John Nurminen Marine Oy tulee toimimaan yhtenä Echomax tuotteiden merkittävimmistä jakelijoista Suomessa. Toimitamme Echomax tuotteita niin jälleenmyyjille, veistämöille, huviveneilijöille, työveneisiin, vuokraveneisiin, viranomaisille kuin ammattimerenkulkuunkin.

Tuotevalikoima, passiiviset tutkaheijastimet

Tuotevalikoma, aktiiviset tutkaheijastimet

Comments are closed.

Kieli / Språk / Language

Suomi English Svemska

YouTube kanavamme

Tapahtumat

  • Events are coming soon, stay tuned!

Twitter

Search