You are here: Home - Lehdistötiedotteet - Autonautic Instrumental jakelu JNM:lle

Autonautic Instrumental jakelu JNM:lle

Posted by on tammikuu 26th, 2016 with Kommentit pois päältä artikkelissa Autonautic Instrumental jakelu JNM:lle

Autonautic kompassit ja veneilyinstrumentit John Nurminen Marinelle

John Nurminen Marine ja Autonautic Instrumental ovat sopineet Autonautic kompassien ja veneilyinstrumenttien jakelusta Suomessa. John Nurminen Marine toimii valmistajan pääjakelijana sekä jälleen myyjille että venevalmistajille.

Autonautic Instrumental on valmistanut kompasseja jo 35 vuotta ja heidän tuotteissaan yhdistyy sekä tarkkuus, kestävyys ja paras käsityötaito. Valikoima kattaa erityyppiset kompassit erilaisiin käyttökohteisiin, oli kohde sitten avovene, RIB vene, matkavene, purjevene tai rahtilaiva. Kompassien lisäksi Autonautic Instrumental valmistaa kellot, ilmapuntarit, lämpömittarit ja kallistusmittarit joita käytetään edelleen veneissä.

Pienintä kompassia lukuun ottamatta kaikki mallit ovat EU:n laivavarustedirekitiivin (Directive MED/SOLAS 96/98 EC) mukaisia ja ne ovat siten ruorimerkittyjä. Samanlaajuista ruorimerkittyä valikoimaa on erittäin harvoin tarjolla huvevensiin. Näitä tuotteita käytetäänkin pienissä ja isoissa aluksissa ympäri maailman.

John Nurminen Marinelle yhteistyö merkitsee uusia ulottuvuuksia kaikissa asiakassegmenteissä. Ruorimerkityt kompassit ja molempien toimijoiden ISO9001 laatujärjestelmä tarjoaa erittäin laajan tuotevalikoiman huviveneilijöille, kotimaisille venevalmistajille, työveneveistämöille sekä ammattimerenkulkuun.

Autonautic kompassit ja kellot ovat kattavasti esillä Helsingin Venemessuilla osastollamme 5k31 sekä myymälässä messujen jälkeen.

Jakelu ja markkinointi
John Nurminen Marine Oy
Heikkiläntie 8, 00210 Helsinki
Puhelin, vaihde (09) 6823 180
Puhelin, tukkumyynti (09) 6823 1845
eMail: marine@johnnurminen.com

Comments are closed.

Kieli / Språk / Language

Suomi English Svemska

YouTube kanavamme

Tapahtumat

  • Events are coming soon, stay tuned!

Twitter

Search